Endelig igang!

Ikke altfor mange på trening idag, kun 6 stk. Vi håper på flere neste uke.
Publisert: 18. sep. 2017 av Jon Henning Bergane

Etter flere uker med venting kom vi endelig igang med sesongen ikveld. Det knyttet seg stor spenning til det nye underlaget. Og det skuffet ikke, selv om vi i starten var veldig skeptisk til en ting.

Det første vi merket oss var nemlig at banene på seksjon 1 og 3 var flyttet en god meter mot sideveggene. Dette har nok blitt gjort slik at banene skulle være helt innenfor seksjonene, og at det kan spilles på disse uten å måtte ta opp skilleveggene. Tanken er forsåvidt god, men vi var veldig skeptisk til avstanden til veggen (og skilleveggen for den saks skyld). Vi synes den så veldig kort ut, ca 0.8m tenker jeg. Vi tok opp skilleveggene og begynte oppvarmingen. Det viste seg etterhvert at det ikke var så stort problem som vi fryktet. Veggen bak gir god indikasjon på om ballen er ute, og skaller du i veggen eller slår racketen i veggen så er nok ballen ute for å si det sånn :) Vi gjorde hverken det ene eller det andre. Litt uvant i starten kanskje, men det tror jeg går seg veldig fort til.

Underlaget var forøvrig en drøm å spille på. Her kan vi forvente spill i ypperste klasse fremover! Vi har nå tipp-topp forhold i Menstadhallen, bedre enn de har i Porsgrunn vil jeg si. De i Porsgrunn som har klaget på underlaget i Skien bør ta seg en tur nå.

Vi håper at flere tar turen neste mandag! Vi kommer også til å sparke igang seriespillet ganske snart. Hvis jeg ikke hører noe så antar jeg at de som var med før sommeren også er med nå. Men vi har plass til flere også!

Øyvind demonstrerer potensielle problemer med veggen.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Skien Badmintonklubb 2017 - 2024