Omstrenging av racketer

Publisert: 15. des. 2017 av Jon Henning Bergane

Takket være vår gode samarbeidspartnere i Porsgrunn Badmintonklubb så har vi nå fått tilgang på strengemaskin til racketer.

Det betyr at vi kan tilby omstrening av racketer uten at disse må sendes til Sport Modern. Prisen vil være som hos Sport Modern, dvs 250,- pr. racket, men man slipper altså frakt frem og tilbake, noe som fort blir det samme som selve omstrengningen koster.

Det finnes et mylder av strengetyper på markedet. Men om man ikke ber om noe annet så er det nok Yonex sin BG65 som brukes. Denne er en grei streng som har god holdbarhet. Vet også at Yonex sin BG80 og BG65 Titanium er populær blant de som er aktive på turneringer. Har sjekket litt med Sport Modern og de strenger racketer på 11.3/11.8kg (stående/liggende) mens de leveres fra fabrikk noe slakker på rundt 11kg. Hvis ikke annet er spesifisert så strenger jeg på 11.5/12.0kg (har kun 0.5 kg i step på maskinen). Uten sammeligning forøvrig så strenger de store gutta racketene sine på 13-14.5kg, med dertil kortere holdbarhet selvfølgelig.

Primært så kommer jeg til å ha BG65 inne, men kommer nok også til å kjøpe inn en rull med en noe hardere streng. Usikker på hva enda. Men pr. nå har jeg ihvertfall BG65 samt N95 som også er en kurrant streng fra Yonex. Denne er ørlite tynnere og gir litt mer power og lyd i slagene.

Racketer til omstrenging kan leveres inn til Jon Henning enten på treninger i Menstadhallen på mandager, eller i Heistadhallen på torsdager. Racketer leveres så tilbake ved første mulighet, og som regel påfølgende trening. Det er også mulig å levere og hente racketer i Skien hjemme hos meg på Venstøp ellers. Ring eller send en melding så avtaler vi noe.

Betaling skjer til meg enten via Vipps eller kontant. 275,- pr. racket. 

Jon Henning Bergane
Epost: jon@bergane.no 
Mobil/Vipps: 98 28 68 65

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Skien Badmintonklubb 2017 - 2024