Årsmøte 2018 avholdt

Publisert: 31. mars 2019 av Administrator

Mandag 18. mars ble årsmøte i Skien Badmintonklubb avholdt. Det ble et møte der vi fikk endel endringer. Klikk inn for å lese mere...

Møte ble avholdt i Menstadhallen før trening. Det var 8 medlemer til stede. Etter at årsberetning og regnskap ble godkjent, fikk vi endel utskiftninger i styret. Tor Ivar hadde før møte informert at han etter 10 år som leder ønsket å tre til side. Ny leder ble dermed Helge, Jon Henning fortsetter som nestleder mens vi får inn Jostein og Morten som nye styremedlemmer. Styret ønsker med dette å rette en stor takk til Tor Ivar for sin innsats for klubben, som leder i hele 10 år! 

På møtet var det også et flertall som ønsket å vurdere muligheten for å gå over til å spille med fjærballer. Vi anslår at vi kanskje kan klare oss med ca kr 10.000 til baller pr. år. Med dagens bankbeholdning og en liten oppgang på kontigenten så ønsker vi å prøve dette fra og med nå og ett år fremover. Kontigenten ble dermed satt opp fra 1500,- til 1800,- Kontingenten forfaller 20. april, se egen artikkel for dette.

Det ble også snakket om potensielt andre inntektskilder vi kan jobbe videre med. Noen nevnte sponsorer, og her er det bare å dra ut på fisketur :) Vi kan ikke tilby så mye, da vi ikke har mulighet til å sette opp reklameskilt i hallen. Det vi kan tilby er reklame på hjemmesiden/FB. Og får vi inn nok kroner, kan vi også lage egne klubbtrøyer med sponsor logoer, som i tillegg til å brukes på trening også kan benyttes av spillere som er med på turneringer. I tillegg er det viktig at alle som tipper registerer Skien Badmintonklubb som sin grasrot-klubb.

Ellers er det business as usual hos oss. Vi satser på samme treningstider fremover, vi beholder hele hallen, men om det byr seg muligheter for å få tilbake dem gamle treningstiden vår hopper vi nok på den, da flere kanskje synes 2030 er litt sent.

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Skien Badmintonklubb 2017 - 2024