Sport Modern og Torinor Sport har slått seg sammen

Publisert: 21. sep. 2019 av Administrator

Rett før sommeren slo Sport Modern seg sammen med Torinor Sport.

Fra 1 juni 2019 slår Sport Modern AS og Torinor Sport AS seg sammen for å bli en betydelig sterkere aktør mot det norske badmintonmarkedet. Begge selskapene har gjennom 80 års samlet erfaring, skaffet en solid drift og stor kompetanse. Vi skal fortsatt ha kontor og stort varelager i Sandefjord, i nye og moderne lokaler.
 
Bakgrunn for sammenslåingen er et resultat av felles ønske om å skape et bedre, mer effektivt og bredere sortiment på badmintonmarkedet. Vi har felles visjoner som høy grad av service, raske leveringer og stort varelager av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vårt mål er å gjøre kunden fornøyd!
 
I tillegg til nåværende merker vil sammenslåingen gi Sport Modern tilgang til racket giganten Babolat, som er en totalleverandør av badmintonutstyr.
 
Vår nye samarbeidspartner har utviklet en sterk digital kompetanse og har ledende markedsposisjon i det øvrige racketmarkedet i Norge, og de er hovedsponsor til Norges Tennisforbund. Miksen av digital og fysisk tilstedeværelse er viktig fremover. Derfor vil Sport Modern, fra sommeren, fremstå i ny forbedret webportal og system. Torinor Sport As vil fortsette å levere kjente merkevarer til butikker og kjeder, mens Sport Modern AS vil konsentrere seg mot klubb og racket segmentet. Sammen dekker vi hele spekteret av bruksområder og kundegrupper innen tennis og badminton.
 
Formelt fortsetter www.sportmodern.no med samme navn, men vil fremover bli sterkere med en større organisasjon i ryggen. Susan vil fortsette å jobbe tett opp mot enkeltkunder, klubber og leverandører og skal sørge for at tradisjonene føres videre.
 
Sport Modern AS har gjennom mange år vært markedsleder innen badmintonprodukter. Torinor Sport AS har en sterk posisjon innen tennismarkedet. Selskapene har komplementære produkter og kompetanse og gjennom den nye satsningen ligger det gode muligheter for videre vekst, felles produktutvikling, forbedret digitalisering, konsepter og smarte logistikkløsninger.
 
I praksis:

  • Utad vil alt være som tidligere
  • Sport Modern som merkevare vil fortsette
  • Susan fortsetter som hovedansvarlig for badmintonmarkedet
  • Babolat inn som nytt merke
  • Bredere sortiment
  • Vi står sterkere økonomisk
  • Ny forbedret nettbutikk
  • Vi integreres i Torinor Sport AS sitt multicase system
  • Faktura og postetikettlapp vil få Torinor Sport AS som avsender

 
Badmintonhilsen fra Susan (Sport Modern AS)
Morten, Kristin og Espen (Torinor Sport AS)

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Skien Badmintonklubb 2017 - 2024